Kalibratie, reparatie & onderhoud

Goed onderhouden en gekalibreerd gereedschap is betrouwbaar gereedschap. Door uw gereedschap met regelmaat te laten onderhouden en controleren gaat het gereedschap langer mee, presteert het veiliger en nauwkeuriger en bent u altijd voorzien van de laatste functionaliteit.

Onderhoud

Uw hydraulische momentsleutel en pompunit moeten doen waarvoor u ze heeft aangeschaft, namelijk nauwkeurig en veilig boutverbindingen loshalen en vastdraaien. Om er zeker van te zijn dat ze dit op elk moment ook daadwerkelijk kunnen, heeft uw gereedschap onderhoud nodig. Jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur en verhoogt de veiligheid van het werken met uw gereedschap.

Kalibratie

Alleen met goed gekalibreerd gereedschap kunt u uw boutverbindingen met de juiste aanhaalmomenten vastzetten. Naast onderhoud adviseren wij u ook om jaarlijks uw momentsleutels en pompunits te laten kalibreren, omdat zelfs bij normaal gebruik verschuivingen in de aanhaalmomenten kunnen optreden.

Werkplaats

In Beuningen kunnen wij met onze digitale kalibratiebank hydraulische en pneumatische sleutels van ieder merk kalibreren. Eventuele reparaties aan uw momentsleutels en pompunits kunnen na overleg met u snel worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs doordat we o.a. een zeer uitgebreide voorraad aan onderdelen hebben.