Boltingsoftware

HYTORC Flange Calculator, HYTORC Flange Manager en de HYTORC App

HYTORC Flange Manager

HYTORC heeft een gloednieuwe flangemanager ontwikkeld, de gouden standaard voor integriteitsbeheersoftware met boutverbindingen. HYTORC flangemanager-software wordt geleverd met ingebouwde intelligentie, het maakt minimale invoer en fouten mogelijk, terwijl maximale flensbeheerefficiëntie en “juiste eerste keer” -resultaten mogelijk zijn. Volledig auditeerbare berekeningen zijn traceerbaar volgens de nieuwste industriestandaarden en richtlijnen. HYTORC Flange Manager-software biedt een unieke mate van zekerheid voor alle HYTORC-klanten en verkopers.

HYTORC App

Aankondiging van de nieuwe en volledig opnieuw ontworpen HYTORC-app! Beschikbaar voor zowel iOS als Android, de nieuwe HYTORC-app stroomlijnt al onze productdetails en documentatie. Evenals nieuwe trainingsvideo’s en een HYTORC-locator. Download het vandaag nog in de app store of google play store.

De officiële HYTORC-app geeft u direct toegang tot koppelkaarten, veiligheids- en operationele video’s, producthandleidingen, locaties van servicecentra en onze uitgebreide boutbelastingscalculator.

De calculator beveelt de beste koppelwaarden en boutbelastingen voor uw werk aan, evenals het aanbevolen boutpatroon op basis van het boutsysteem dat u gebruikt en het aantal gereedschappen op de taak.