Bespaar tijd en geld tijdens de stop

Dankzij advies en training in de voorbereiding, begeleiding tijdens de stop en het leveren van de juiste tools op het juiste moment.

Totaalontzorging boutverbindingen

Meedenken in het voorbereidende traject en de planning. De scholing van medewerkers, het verhuren van kwaliteitstools met voorgeprogrammeerde aanhaalmomenten. De  registratie van data en begeleiding tijdens de stop met 24/7 service tot aan compleet geleverde magazijnen op locatie.

Alles om lekverlies en downtime te minimaliseren, want tijd is geld

Begeleiding tijdens de stop

Om de (onderhouds)werkzaamheden in de beperkte tijd binnen uw stop zo snel, efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen kan HYTORC Benelux u van dienst zijn. Dankzij onze begeleiding garanderen wij kwaliteit van flensdichtingen voor een probleemloze opstart zonder lekverlies.

Toolmagazijn op locatie

Compleet ingerichte toolcontainers die we verhuren om de aannemer/uitvoerende partij direct beschikking te geven over de juiste gereedschappen tijdens de stop, behoort tot de mogelijkheden. Uitgifte en registratie wordt desgewenst door HYTORC geregeld.

Grijp nooit mis en bespaar tijd.

Instructie en scholing van medewerkers

Om tijdens de stop alles vlekkeloos te laten werken, instrueren en scholen wij de medewerkers. Scholing over het gebruik de tools, de wijze van aanhalen, veiligheid en efficiency in werken.

Vooringestelde waardes op de tool zorgen voor werkgemak en een nauwkeurige, geregistreerde boutverbindingen en daarmee lekvrije flenzen.

HYTORC Bolting Institute

Maikel van der Kooij, productspecialist petrochemie

Maikel is al meer dan 10 jaar onze productspecialist bij u in de regio. Dankzij zijn ervaring op locatie, kan hij u voorzien van de juiste tools en informatie voor een succesvolle stop. Neem contact met ons op voor meer informatie.