HYTORC Vector volautomatisch pompsysteem

Vector – volautomatisch pompsysteem

Het Vector volautomatisch pompsysteem is het meest geavanceerde hydraulische pompsysteem ter wereld. Met de eerste pomp met een LCD-display in de afstandsbediening, modulaire opbouw en communicatie in twee richtingen, legt HYTORC wederom de lat hoger. Het HYTORC Vector-pompsysteem introduceert slimmer en intuïtiever werken en is klaar voor de digitale workflow. Krachtig, betrouwbaar, snel en ongekend productief.

De Vector is het snelste volledig automatische hydraulische pompsysteem dankzij de extreem snelle drietrapsmotor. De pomp is vanaf de afstandsbediening snel en eenvoudig in te stellen. Kies de gebruikte sleutel en het gewenste koppel en de Vector doet de rest. Met één druk op de knop, volautomatisch.

Belangrijkste eigenschappen

  • Oerstevige beschermende behuizing
  • Uitgerust met oliekoeler dus klaar voor intensief en langdurig gebruik
  • Digitale afstandsbediening met 4,5 meter kabel
  • Volledig automatische 4-tool adapter
  • Importeer instellingen, exporteer werkrapporten
  • Ongekend eenvoudig in gebruik

Automatische drukinstelling

De Vector serie beschikt over een LCD display waarop u simpelweg het gewenste aanhaalmoment ingeeft. De pomp stelt zichzelf automatisch in op de gewenste druk. Hierdoor zijn druk-draaimomenttabellen verleden tijd en wordt de kans op lees- en instelfouten drastisch verminderd.

Automaatfunctie

De Vectorserie is optioneel verkrijgbaar met automaatfunctie. De knop hoeft dus niet steeds opnieuw ingedrukt te worden, zodat de snelheid van de pomp en de sleutel optimaal benut worden. Als het ingestelde moment bereikt is, wordt dit voor elke tool die is aangesloten op het display getoond. Daarnaast geeft de pompunit een akoestisch signaal.

Technische eigenschappen

Voltage

115V / 230V / 400V

Dataregistratie

Ja

Gauge

0-690 bar (+/-1% Acc.)

Capaciteit oliereservoir

7,6 liter

Aantal trappen

3

Maximale flow

10,16 l/m

Gewicht

35,8 kilo

Amperage

18 Ampère (115V)
9 Ampère (230V)

Yield Control

Ja

Barcodes scannen

Ja

Accessoires