HYTORC tensioners

Hydraulische tensioners

Standaard tensioners: Deze tensioner-serie bestaat uit 6 basisformaten die geschikt zijn voor de boutmaten vanaf 3/4″ tot 4″ of M16 tot M100. Een adapterkit maakt het mogelijk om elke basistool aan te passen voor gebruik op verschillende boutmaten. De tools zijn geschikt voor de meeste ANSI B16.5 en API 6A flenzen.

Extra compacte Subsea tensioners: De Subsea-serie is verkrijgbaar in acht formaten en is bedoeld voor het werken onder water. Geschikt voor boutmaten van 3/4″ tot 4″ of M20 to M100 en de Vector SPO* Compactflenzen.

Tensioners voor de windindustrie: Hydraulische tensioning tools speciaal ontworpen voor de complete installatie en/of het onderhoud van verschillende type windturbines. De tensioners kunnen passend gemaakt worden voor verschillende boutlengtes en toepassingen met beperkte ruimte. De tools zijn snel en bieden een veilige, betrouwbare en consistente methode voor het gelijktijdig aanspannen van meerdere bouten.

Tensioners op maat: ook wanneer bestaande oplossingen niet passen staan we voor u klaar. Onze ingenieurs ontwerpen uw tensioners van a tot z.

Uiteraard leveren wij ook pompen en slangen bij uw tensioners.