Kalibratie, reparatie en onderhoud

ONDERHOUD
Uw hydraulische momentsleutel en pompunit moeten doen waarvoor u ze heeft aangeschaft, namelijk nauwkeurig en veilig boutverbindingen loshalen en vastdraaien. Om er zeker van te zijn dat ze dit op elk moment ook daadwerkelijk kunnen, heeft uw gereedschap onderhoud nodig. Jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur en verhoogt de veiligheid van het werken met uw gereedschap.

KALIBRATIE
Alleen met goed gekalibreerd gereedschap kunt u uw boutverbindingen met de juiste aanhaalmomenten vastzetten. Naast onderhoud adviseren wij u ook om jaarlijks uw momentsleutels en pompunits te laten kalibreren, omdat zelfs bij normaal gebruik verschuivingen in de aanhaalmomenten kunnen optreden.

WERKPLAATS
In Beuningen kunnen wij met onze digitale kalibratiebank hydraulische en pneumatische sleutels van ieder merk kalibreren. Eventuele reparaties aan uw momentsleutels en pompunits kunnen na overleg met u snel worden uitgevoerd door onze deskundige monteurs doordat we o.a. een zeer uitgebreide voorraad aan onderdelen hebben.

Alle werkzaamheden plannen wij in overleg met u. Wij verzorgen het transport van uw gereedschap en beschikken over voldoende leenapparatuur zodat u gewoon verder kunt werken.

Bel naar 024-3 660 660 en vraag naar de chef werkplaats voor meer informatie of een afspraak.